cover_WP_Zrenjanin

WordPress akademija u Zrenjaninu

Zrenjaninci su ove jeseni imali prilike da pohađaju WordPress akademiju u Startit Centru Zrenjanin, koju je organizovao Startit u saradnji sa beogradskom GoDaddy kancelarijom.

Nakon besplatnih kurseva u Inđiji, Novom Sadu i Beogradu, WordPress akademija je organizovana i u Zrenjaninu, gde su se ovog puta obrađivale naprednije teme – REST API i razvoj dodataka za WordPress.

Polaznici su odabrani na osnovu njihovog predznanja i poznavanja ove popularne platforme. Odabrano je 8 polaznika koji su vredno radili na svojom zadacima i okupljali se 2 puta nedeljeno u trajanju od pet nedelja. Obrađivale su se osnove WordPressovog REST API-ja i Razvoj WordPress dodatka.

Akademiju su predvodili Aleksandar Savković, kao i Robert Jakupak i Nikola Mitrović, koji su zajedno učestvovali i u kreiranju online akademije. Predvači su bili maksimalno posvećeni svom zadatku i njihovo zalaganje se moglo videti kroz napredak naših polaznika, koji su uz njihovu pomoć brzo prelazili predviđen program. Ono što je meni posebno drago jeste da se jedan od naših polaznika i zaposlio u GoDaddy-ju.

Danas je na ovom sajtu svima dostupan besplatan online kurs gde svi mogu da steknu osnovna znanja, a sve što vam je potrebno je računar, internet i želja za učenjem i napredovanjem. Moja preporuka je svma vama koji želite da počnete je da načinite prvi korak već danas, a ovde možete pronaći sve o WordPressu, koji je danas najpopularniji CMS. Postoje velike šanse da sebi obezbedite zaradu od freelance-a za vrlo kratko vreme.

Utisci svih polaznika nakon kursa su odlični, a o tome svedoči maksimalni NPS score, kao i prosečna ocena kvaliteta sadržaja i predavanja od 5,00.

Neke od komentara polaznika možete pročitati i na ovom sajtu.

 

 

Trenutno nema komentara. Postavite prvi komentar!

Odgovori