WP Akademija Indjija

Prva WP akademija u Inđiji

U Startit Centru Inđija se u februaru 2017. godine održala prva po redu WordPress Akademija!Ovom kursu, koji je organizovao Startit u saradnji sa beogradskom GoDaddy kancelarijom, imalo je priliku da prisustvuje 16 polaznika. Od preko 90 prijavljenih, izabrani su oni koji su u procesu apliciranja pokazali najviše motivacije, a da je urađen dobar posao pokazali su i njihovi rezultati tokom kursa.

Predavač na kursu, Aleksandar Savković, je na sebi svojstven način uspevao da održi pažnju polaznika na odličnom nivou tokom trajanja celog kursa, što zanimljivim sadržajem samog kursa, što još zanimljivijim podacima koje je rado delio sa polaznicima, odgovarajući na njihova pitanja.

S obzirom na to da je ovo bio prvi kurs o WordPressu u našem gradu, jako smo zadovoljni brojem prijava. WP akademija je mnogima omogućila da baš u svom gradu dobiju korisno znanje, uz dobru organizaciju, što je izuzetno bitno ako se uzme u obzir da nemaju svi mogućnosti da idu u Beograd ili Novi Sad na slične obuke.

Svima bih preporučio da nauče osnove WordPressa na ovom kursu, jer je to jednostavno najpopularniji CMS na svetu, i šanse za prve freelance zarade su dosta dobre. Kada se savladaju osnove, dobije se šira slika o tome kako to znanje nadograđivati vremenom, a i na ovaj način se upoznaju ljudi iz zajednice koji su uvek spremni da podele svoje znanje i iskustvo.

Utisci svih polaznika nakon kursa su bili odlični, a o tome svedoči i maksimalni NPS score – 100, kao i prosečna ocena kvaliteta sadržaja i predavanja – 4,91 od 5. Neke od komentara polaznika možete pročitati i na ovom sajtu.

Sa željom da znanje sa ove akademije bude dostupno svima, ekipa iz beogradske GoDaddy kancelarije je napravila ovaj sajt.

Trenutno nema komentara. Postavite prvi komentar!

Odgovori